Τι θα δούμε στην τηλεόραση τις ημέρες του Πάσχα;

Όλα τα μουσικά προγράμματα τις ημέρες του Πάσχα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κανάλια της τηλεόρασης προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με το εορταστικό κλίμα.

Έτσι, το Μεγάλο Σάββατο, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, στους δέκτες μας θα «παίξουν» αρκετά μουσικά προγράμματα, που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Alpha


Το Μ. Σάββατο, 15 Απριλίου, στις 23:15, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που μεταδίδεται από την τηλεόραση του Alpha, προσκαλούν το κοινό να γιορτάσουν μαζί το Πάσχα. Τραγουδούν, διασκεδάζουν και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη οι: Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά. Το ίδιο επεισόδιο θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την Κυριακή του Πάσχα, στις 14:00.

ANT1


Το Μ. Σάββατο, 15 Απριλίου, στις 00:10, η τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου & του Χρήστου Μενιδιάτη στο Φωταέριο, το χειμώνα του 2016 και στη συνέχεια, στις 02:15, το πρόγραμμα των Πάολα, Κωνσταντίνου Αργυρού & Ελένης Φουρέιρα στο Teatro Music Hall.

Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 00:15, το πρόγραμμα των Αντώνη Ρέμου, Μαρινέλλας & Χρήστου Νικολόπουλου στο Θέατρο Πέτρας και στις 04:00 το πρόγραμμα των Κωνσταντίνου Αργυρού & Κώστα Μαρτάκη στο Ποσειδώνιο.

ΕΡΤ1


Το Μ. Σάββατο, 15 Απριλίου, στις 22:00, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 η παράσταση με τίτλο «Τα άστεγα» σε μουσική Νίκου Πλατύραχου με το Γιώργο Νταλάρα & την Ασπασία Στρατηγού, που βιντεοσκοπήθηκε στο Θέατρο Παλλάς.

Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 10:30 θα μεταδοθεί η συναυλία - αφιέρωμα στο σπουδαίο μουσικό και τραγουδιστή της παράδοσης, Χρόνη Αηδονίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τίτλο «Στα μονοπάτια της παράδοσης», με το Σύνολο ΙΩΝΙΑ, το Χρόνη Αηδονίδη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, το Μπάμπη Τσέρτο, τη Νάντια Καραγιάννη και το Βασίλη Αγροκώστα.

Το απόγευμα στις 16:00 σε επανάληψη το «Αφιέρωμα στον σερ του ελληνικού τραγουδιού, Γρηγόρη Μπιθικώτση».

Το ίδιο βράδυ, στις 00:15, η μουσική παράσταση που παρουσίασαν η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα στο «Passport - Κεραμεικός».

Τη Δευτέρα 17 Απριλίου, στις 20:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη το αφιέρωμα της Μηχανής του Χρόνου στο Δημήτρη Μητροπάνο.

ΕΡΤ2


Το Μ. Σάββατο, 15 Απριλίου, στις 00:30 θα μεταδοθεί η παράσταση «Στα μονοπάτια της παράδοσης», με το Σύνολο ΙΩΝΙΑ, το Χρόνη Αηδονίδη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, το Μπάμπη Τσέρτο, τη Νάντια Καραγιάννη και το Βασίλη Αγροκώστα.

Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 8:15 μ.μ., καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στο Art Week είναι ο Κώστας Μακεδόνας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Οι δυο ερμηνευτές μοιράζονται σκέψεις και στιγμές από την καλλιτεχνική και προσωπική πορεία τους και ερμηνεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους. Θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στις 03:00 π.μ.

Η ΕΡΤ2, την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 22:00, μεταδίδει επίσης τη μουσική παράσταση «Σμυρναίικο Μινόρε» που δόθηκε στο Θέατρο Παλλάς. H σπουδαία και αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, πλαισιωμένη από πολυμελή ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων. Μαζί της η Dilek Koç, η Αρετή Κετιμέ & ο Βασίλης Προδρόμου. Θα μεταδοθεί και σε επανάληψη, τη Δευτέρα 17 Απριλίου, στις 16:00, από την ΕΡΤ1.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!