Τι θα δείτε τα Φώτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο υποδέχτηκε το 2018 με Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνο Αργυρό & την παρέα τους και προβάλλεται σε επανάληψη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η επόμενη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 και θα είναι επανάληψη του πρωτοχρονιάτικου επισοδείου.

Τραγουδούν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στην παρέα ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός σε μια ενότητα με διαχρονικές επιτυχίες των δυο συνθετών.

Ξεχωριστή παρουσία, οι καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, Δημήτρης Πακσόγλου και Τζίνα Φωτεινοπούλου. Η Μπάντα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με 40 μουσικούς, δίνει το δικό της μοναδικό χρώμα.

Όλοι μια παρέα οι: Αγγελική Νικολούλη, Μπέσυ Μάλφα, Πάνος Μεταξόπουλος, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Ράπτη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νικολέτα Ράλλη, Λήδα Ματσάγγου, Ράνια Κωστάκη, Μάριος - Πρίαμος Ιωαννίδης, Λαόυρα Νάργες, Σόφη Πασχάλη, Βαλέρια Κουρούπη, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Ψηλού, Ειρήνη Κολιδά, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Γιακουμάρος και Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Συμμετέχουν και οι αδερφοί Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!