Τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Πρεμιέρα με αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος & το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετακόμισαν στον ΣΚΑΙ και έκαναν πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, με ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά», ένα αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο.

Την ιδιαίτερη δυναμική του ερμηνευτή που δε μένει πια εδώ, αλλά εξακολουθεί να συγκινεί, συμπλήρωσαν φίλοι και συνεργάτες του, όπως οι: Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Πέγκυ Ζήνα, Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Στέφανος Κορκολής κ.ά.

Ασχέτως αν το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε ή όχι στις προσδοκίες των θαυμαστών του Δημήτρη Μητροπάνου, φαίνεται ότι μεγάλη μερίδα του κοινού συντονίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, χαρίζοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και οδηγώντας τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην πρώτη θέσης του πίνακα τηλεθεάσεων.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο μέχρι και το 37,9%, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,9% και στο γενικό σύνολο 31,2%.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!