Θα πεις κι ένα τραγούδι; - Έντεκα τραγούδια θα σου πω!

(VIDEO) Καλή αντάμωση! Ραντεβού το Σεπτέμβρη - που λένε και οι σινεμάδες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λένε πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στα παιδικά όνειρα. Για την ακρίβεια, στην πραγματοποίηση των παιδικών ονείρων ή ακόμα καλύτερα στο κυνήγι των ονείρων μέχρι την τελική τους «αιχμαλώτιση» ακόμα κι αν αυτή επέλθει στο «παρατσάκ» ή και στη σφαίρα του φαντασιακού. Με αυτό το τελευταίο παλεύω από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν την πόρτα μας χτύπησε ο Φοίβος Δεληβοριάς ως πρώτος καλεσμένος του «θα πεις κι ένα τραγούδι;». Τι ποδαρικό!

Έκτοτε, δύο πράγματα (και πολλά ακόμα που θα σου γράψω παρακάτω φίλε αναγνώστη - ελπίζω και τηλεθεατή) συνέβησαν: η πόρτα συνέχισε να χτυπά και να καταφθάνουν αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού και εγώ «τσιμπιόμουν» κάθε τόσο για να επιβεβαιώνω ότι η πραγματοποίηση των παιδικών μου ονείρων συμβαίνει στην πραγματικότητα (και σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση) και όχι στη σφαίρα του φαντασιακού.
Στο «σπίτι», λοιπόν, με το Γιάννη (Αρχιμανδρίτη) και τον Κωνσταντίνο (Ποτήρη) υποδεχτήκαμε (και ελπίζω πως ήμασταν καλοί οικοδεσπότες), με σειρά εμφανίσεως τους: Φοίβο Δεληβοριά, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Μακεδόνα, Θωμά Κωνσταντίνου (ΤΑΚΙΜ), Σούλη Ανατολή/Ρένα Μόρφη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννη Κότσιρα και Ορφέα Περίδη. Τι να πρωτοθυμηθώ;

Το γενναιόδωρο Φοίβο που ανταποκρίθηκε στην «παραγγελιά»;

Τη φλογερή και παθιασμένη Ρίτα που πρώτη με ανέχτηκε σαν κιθαριστή;

Τον ανατριχιαστικό Κώστα που ακόμα και σήμερα με «αρρωσταίνει» όποτε βάζω να ακούσω το τραγούδι του;

Τον παλιό μου συμμαθητή το Θωμά με τα παραδοσιακά του γυρίσματα;

Την «αρρωστούλα», πλην όμως παθιασμένη Σούλη/Ρένα που μου έκανε την πιο γλυκιά και καλοπροαίρετη παρατήρηση (περί διασκευών);

Την γειτόνισσα Ανδριάνα με το «μεταμφιεσμένο» τραγούδι της και τη γοητευτική απλότητά της;

Τη γυναικάρα Μελίνα που «πάγωσε το χρόνο» με την a capella ερμηνεία της στο Μαμαγκάκη και μας έκανε να βουρκώσουμε;

Τη Γιώτα που πήγε να «γκρεμίσει» το σπίτι, και εμάς μαζί, με την ερμηνεία της;

Την συναισθηματική Παυλίνα που τραγούδησε με φωνή τρεμάμενη και τα πόδια πάνω στον καναπέ (σαν στο σπίτι της - μέγα παράσημο για εμάς αυτό);

Τον ανοιχτόκαρδο Γιάννη που μπήκε στο σπίτι με πεσκέσι «εκατό κιλά θετικής ενέργειας»;

Το μετρημένο και ντροπαλό Ορφέα Περίδη που τραγούδησε και μίλησε με την εντροπία πρωτοεμφανιζόμενου;

Έχω τόσες πολλές ιστορίες από το «Θα πεις κι ένα τραγούδι;». Και τόσες πολλές -αμέτρητες- ανατριχίλες. Έχω και μία (και μοναδική) στεναχώρια: που σταματάμε για ένα μήνα προκειμένου να ξεκουραστούμε. Ξέρω πως, και οι τρεις, θα μπορούσαμε να δουλεύουμε ασταμάτητα για αυτή την εκπομπή. Ξέρω, όμως, επίσης ότι χρειαζόμαστε μια μικρή παύση (όπως όλοι μας) προκειμένου να επανέλθουμε με την ίδια αγάπη στο project αυτό που μας κάνει να χαμογελάμε, να δακρύζουμε, να ανυπομονούμε, να αγαπιόμαστε, να δουλεύουμε πλάι - πλάι και εν τέλει να «πληρωνόμαστε» όσο κανένα νόμισμα του κόσμου δεν μπορεί να μας πληρώσει.

Με ένα μόνο τρόπο μπορεί να κλείσει αυτό το σημείωμα: ένα βίντεο με τα έντεκα τραγούδια του πρώτου κύκλου της εκπομπής back to back (που λένε και στα χωριά τον Αύγουστο).

Καλή αντάμωση! Ραντεβού το Σεπτέμβρη - που λένε και οι σινεμάδες.

Ευχαριστούμε για όλα.

Υ.Γ.1. Γιάννη, Κωνσταντίνε, ευχαριστώ πολύ για όλα. Μαζί «περπατάμε» και μαζί θα φτάσουμε όπου φτάσουμε. Ευγνώμων.

Υ.Γ.2. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube αλλά και στις σελίδες μας στα social media για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καινούργια επεισόδια.

Facebook | Instagram | Twitter

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!