Τα «Χάρτινα καράβια» του Γιάννη Κορίζη στη Σαλονίκη και το Los Angeles

(VIDEO) Ο Γιάννης Κορίζης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

«100 μικρές ανάσες» για τον Γιάννη Κορίζη


Αφιερωμένη στο πρώτο δίσκο του Γιάννη Κορίζη ήταν η εκπομπή του Φώτη Φερενίδη «100 μικρές ανάσες» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100, στις 21 Μαρτίου.

Ο δίσκος του Γιάννη Κορίζη, με τίτλο «Καράβια χάρτινα», κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2017 από το Ogdoo Music Group, με επτά τραγούδια σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Κορίζη, πατέρα του Γιάννη, δυο που συνυπογράφουν οι δυο τους και άλλα δύο σε μουσική του Γιάννη Κορίζη. Οι στίχοι σε όλα τα τραγούδια είναι του Δημήτρη Κορίζη, ενώ στα δυνατά «χαρτιά» του δίσκου συγκαταλέγεται η συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος τραγουδά ένα κομμάτι με «χρώματα» reggae, με τίτλο «Πού είμαι εγώ».

Στις «100 μικρές ανάσες» ακούστηκαν τα τραγούδια του δίσκου, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης Κορίζης παραχώρησε συνέντευξη στον Φώτη Φερενίδη. Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή…

Τα «Χάρτινα καράβια» για τους Έλληνες του Los Angeles


Στον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Κορίζη ήταν αφιερωμένη και η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA.HellenicRadio).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα τραγούδια του Γιάννη Κορίζη απέσπασαν θετικότατες εντυπώσεις τόσο από τους Έλληνες, όσο και από Αμερικάνους που άκουγαν την εκπομπή και κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο με τα μηνύματά τους.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 5 Aπριλίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης 4 Απριλίου - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου του Γιάννη Κορίζη από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!