«Τα τραγούδια του καλοκαιριού» στους 90,4 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Με καλοκαιρινή διάθεση κύλησε η χθεσινή εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4 Fm).
Τραγούδια με ιστορίες για το καλοκαίρι και τις συνήθειές του, από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, από τα «ελαφρά» της δεκαετίας του ’50, μέχρι τις ξεχωριστές επανεκτελέσεις των ρεμπέτικων, αλλά και επιλογές από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Από το «Ένα καλοκαίρι» στο «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» κι απ’ το «Το καλοκαίρι το μορτάκι» στο «Τώρα την καλοκαιριά μικρό μου…» και από εκεί στο «Πάμε γι’αλλού»,  στο «Ήρθες αυτό το καλοκαίρι» και πολλά άλλα ξεχωριστά άσματα…. Το καλοκαίρι άλλωστε, είναι, μάλλον, η πιο πολυτραγουδισμένη εποχή του χρόνου….

Ο «Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!