Τα παλιά και τα καινούργια του Βαγγέλη Κορακάκη στους 100,6 fm

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Την Τετάρτη το βράδυ το «Ωδείο» υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Κορακάκη με τα καινούργια του τραγούδια και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο «Ωδείο»


Την Τετάρτη 13 Απριλίου ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Εγώ δεν έχω βγάλει το… ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων, στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 fm.

Μαζί του, ακούσαμε σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση κάποια από τα «Θαλασσινά παλάτια», τα καινούργια του τραγούδια με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα, αλλά και μια επιλογή από γνωστές επιτυχίες, σε συνδυασμό, πάντα, με λιγότερο γνωστά τραγούδια του. Όλα αυτά διανθισμένα με ενδιαφέρουσες, αλλά και «σπαρταριστές» ιστορίες από τη μεγάλη πορεία του στο λαϊκό τραγούδι…

Αποσπάσματα της συνέντευξης θα ακουστούν σε επανάληψη την επόμενη Τετάρτη 20 Απριλίου από τις 11 μέχρι τις 12 το βράδυ, στην εκπομπή του Φώτη Φερενίδη «100 μικρές ανάσες» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100.

Τα σχόλια των ακροατών


Σταχυολόγησα κάποια από τα σχόλια των ακροατών, όπως καταγράφηκαν στην «ομάδα» της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» στο facebook, κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

Έφη Μανωλοπούλου (Για το νέο τραγούδι «Οι μαχαιριές» με τον Γιώργο Νταλάρα): Απίστευτο τραγούδι, με παλιό νοσταλγικό, μάγκικο άρωμα και άπιαστη ερμηνεία!

Ξένια Σωκράτους: Ωραίος ο Κορακάκης!!!! Και αυτό το τραγούδι, το αγάπησα από την πρώτη φορά που το άκουσα… «Χαράζει στη στράτα μου»!!! Καλησπέρα κι από Κύπρο μεριά!!!

Ελίνα Κωστελέτου: Ωραίος άνθρωπος!

Νούλα Παπαδοπούλου: Μπορώ πολύ εύκολα να μας φανταστώ σε ένα παρεάκι, να κρεμόμαστε από τα χείλη του... ευχάριστος και άμεσος πολύ ο λόγος του…

Ξένια Σωκράτους (για το «Πρώτο φθινόπωρο»): Είναι από τα ομορφότερα ελληνικά τραγούδια!!!

Αντώνης Ανδριανός: Άντε να βγουν τα παλάτια (σ.σ: Τα «Θαλασσινά παλάτια» όπως λέγεται ο νέος δίσκος του Κορακάκη με τον Νταλάρα), γιατί εγώ δεν αντέχω άλλο! Είναι σημαντικός ο Βαγγέλης, με ωραία τραγούδια λαϊκά, σημερινά, μα παλιάς κοπής με στίχους νοσταλγικούς. Αξίζει απ’ τα καλά παλιά του να αναφέρω τον «Κουρασμένο δρόμο», το «Έψαξα πολύ κι όμως σε βρήκα» και βεβαίως το «Πέραμα»…

«Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο»


Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 11 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά… Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook…

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή ή εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο σύνδεσμο

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!