Tα δημοτικά ΜΜΕ της χώρας ιδρύουν φορέα εκπροσώπησης

15 δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης συναντώνται στην Τεχνόπολη για την σύσταση φορέα που θα τα εκπροσωπεί και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Tο Σάββατο 8 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του «Αθήνα 984» στην Τεχνόπολη, τα δημοτικά ΜΜΕ της χώρας, προχωρούν στη σύσταση φορέα που θα τα εκπροσωπεί.

Είναι το 2ο συνέδριο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αυτή τη φορά θα οδηγήσει στη συγκροτημένη θεσμική εκπροσώπησή τους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο «Αθήνα 9.84», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με τη συμβολή του «Επικοινωνία fm» και την αρωγή του «Καναλιού 1» του Πειραιά, που επίσης γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του.

Βασικά θέματα του Συνεδρίου είναι:


- Η έγκριση του Καταστατικού της Ένωσης και εκλογή Διοικούσας Επιτροπής

- Το θέμα των Ραδιοφωνικών συχνοτήτων εν όψει του νομοσχεδίου που ετοιμάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

- Τα Πνευματικά Δικαιώματα και οι σχέσεις με τους αντίστοιχους φορείς

- Η συνεργασία μεταξύ των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, ο ΓΓ Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, οι δήμαρχοι της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, του Ν. Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, εκπρόσωποι της ΑΕΠΙ, «Αυτοδιαχείρηση», GEA, καθώς και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών οργανώσεων δημοσιογράφων και Τεχνικών.
984bannert.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!