Συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Με μεγάλη συναυλία στο προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών εγκαινιάζεται επίσημα την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 20.00 το βράδυ η νέα ΕΡΤ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/06/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ενημερωτικό προφίλ της ΕΡΤ είναι το μεγάλο της στοίχημα, ενώ το όνομα «ΕΡΤ» είναι το ισχυρό ατού. Γι' αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα ΕΡΤ θα βρίσκεται παντού. Και στα τρία τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3) και στο δορυφορικό κανάλι και στα 4 ραδιόφωνα και στους δεκάδες περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (19 είχε όταν έκλεισε). Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει ενιαίος ραδιοτηλεοπτικός τομέας για τους απόδημους με το τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤ World και τα ραδιόφωνα Φιλία και Φωνή της Ελλάδας.

Συναυλία για την ΕΡΤ – Συντελεστές

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη, θα παρουσιάσουν μια ξεχωριστή συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, ενώ στην εκδήλωση θα δώσουν το δικό τους «παρών» σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες. Επί σκηνής θα βρεθούν ο Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη, η Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη και με τη σύμπραξη της Ιωάννας Φόρτη και του Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Πηγή: parapolitika.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!