«Στον κόσμο του»: Δείτε τη Formula 1 στη Μόντσα της Ιταλίας με… άλλο μάτι

Αυτή την εβδομάδα ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα της εκπομπής του παρακολουθούν από κοντά έναν αγώνα Formula 1!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συγκεκριμένα πηγαίνουν στη μαγική και ιστορική πίστα της Μόντσα στην Ιταλία, εκεί που χτυπάει κόκκινο η καρδιά της Formula 1.

Όλα ξεκινούν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας και η ομάδα του πετούν για την Αθήνα κι αμέσως μετά για το αεροδρόμιο του Μιλάνου. Επόμενος σταθμός το πανέμορφο Κόμο. Εκεί ο Κώστας ψάχνει τη βίλα του Τζόρτζ Κλούνει... και είναι αποφασισμένος να μη φύγει από το Κόμο, εάν δεν πιει πρώτα έναν καφέ μαζί του.

Η βόλτα στο Κόμο, αλλά και στην ομορφότερη λίμνη της Ιταλίας, είναι εντυπωσιακή και ανοίγει την όρεξη της ομάδας για μια λαχταριστή Ιταλική πίτσα στο ιστορικό κέντρο. Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο των Ιταλών συναντά αυτό του Κώστα και δεν αργούν καθόλου να μπουν… «Στον Κόσμο Του» μετατρέποντας τα στενά του Κόμο σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ακολουθεί το Μιλάνο, η εντυπωσιακή πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας. Εκεί ο καιρός δεν είναι καλός, αλλά η διάθεση της ομάδας παραμένει εξαιρετική. Οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι πραγματικά αξιοθέατα και το shopping therapy τους αποζημιώνει με το παραπάνω.

Την επόμενη μέρα, σειρά έχει η Μόντσα με την ιστορική της πίστα, που θεωρείται από πολλούς το «ιερό Δισκοπότηρο» της Formula 1. Μόλις ανάσα από το Μιλάνο, η μικρή Μόντσα γεμίζει ασφυκτικά, καθώς πάνω από 100.000 κόσμου συρρέουν εδώ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα F1 στην ιστορική πίστα που βρίσκεται μέσα σε ένα φυσικό, πανέμορφο πάρκο.
montsa2
Παντού στο πάρκο υπάρχουν διάσπαρτα τα περίπτερα των ομάδων της που διοργανώνουν happenings και δραστηριότητες για να περνάει γρήγορα και ευχάριστα ο χρόνος των επισκεπτών.

Εδώ ο Κώστας καταφέρνει για ακόμη μια φορά να ξεσηκώσει τους Ιταλούς που δεν δυσκολεύονται καθόλου να συμμετάσχουν στις πλάκες του μιας και όλη η Μόντσα μοιάζει σήμερα με μια απέραντη γιορτή.

Εδώ βρίσκονται και πολλοί Έλληνες που είχαν κατασκηνώσει για 3 ολόκληρες ημέρες μέσα στην πίστα για να παρακολουθήσουν όλα τα δοκιμαστικά και τον αγώνα.
montsa3
Τα μονοθέσια τελικά ξεκινούν και οι μυρωδιές από τα λάστιχα σε συνδυασμό με τον εκκωφαντικό ήχο των κινητήρων που περνούν σε απόσταση αναπνοής, προκαλούν δέος.

Ο Κώστας με την Αγάπη βρίσκουν τον τρόπο και μπαίνουν στο χώρο με τους επίσημους καλεσμένους του αγώνα, καταφέρνοντας έτσι να μας δώσουν μια μικρή γεύση από τη ζωή των διάσημων τραγουδιστών και ηθοποιών που περιμένουν κι αυτοί υπομονετικά, για να μπουν μέσα στην πίστα όταν τελειώσει ο αγώνας.
montsa5
Τα πλάνα μέσα από την πίστα και τη γιορτή που στήνεται είναι εντυπωσιακά.

Το έντονα συναισθήματα που προκαλεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι εύκολο να μεταφερθούν, αλλά οι τηλεθεατές της εκπομπής θα πάρουν μια δυνατή αίσθηση, σχεδόν σαν να το ζουν οι ίδιοι από κοντά.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται φυσικά με το ξέφρενο πάρτι που γίνεται στο τέλος κάθε αγώνα με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της F1, ακριβώς δίπλα από την πίστα!
montsa4
Αυτό το Σάββατο δείτε τη φόρμουλα ένα με άλλο μάτι.

Σάββατο στη 01.00 στο Star Channel

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!