«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ταξίδι στη δεκαετία του ‘80

Στη δεκαετία του ‘80 θα μας ταξιδέψουν ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συναντά τους ερμηνευτές σε δημοφιλή και διαχρονικά τραγούδια. Τραγουδούν δικές τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια του μοναδικού Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Χορεύουν και απολαμβάνουν τις μεγάλες επιτυχίες του΄80 η παρέα της καθημερινής κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα»: Μαρία Κωνσταντάκη, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Νικόλας Μπράβος μαζί και με μία μεγάλη παρέα από ηθοποιούς, αθλητές και δημοσιογράφους: Λευτέρης Ελευθερίου, Σταμάτης Γαρδέλης, Μαρία Κηλαηδόνη, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Σάρα Εσκενάζυ, Φωτεινή Αθερίδου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Βασίλης Γιακουμάρος, Χριστίνα Βραχάλη, Ειρήνη Κολλιδά, Άρης Πλασκασωβίτης, Άννα Μάγκου, Εύα Χριστοδούλου, Άγγελος Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Βίκυ Λιαρέλη, Ευδοκία Ράπτη και η Μάϊρα Μπάρμπα.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!