«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Γιώργο Θεοφάνους

(VIDEO) Το Σαββατόβραδο είναι αφιερωμένο στο δημιουργό σύγχρονων επιτυχιών, που ερμηνεύουν Πίτσα Παπαδοπούλου, Πάολα κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει πολυτραγουδισμένες επιτυχίες των Πασχάλη Τερζή, Αντώνη Ρέμου και Πέγκυς Ζήνα. Η Πάολα δημοφιλή τραγούδια που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς και το ντουέτο «Μίσησέ με» με την Ευρυδίκη.

Στο στούντιο, επίσης, η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η mezzo soprano Ινές Ζήκου, η Μαρία Θεοδότου, η Όλγα Βενετσάνου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που συμπράττουν σε τραγούδια του δημιουργού.

Την παρέα συμπληρώνουν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους, οι στιχουργοί Εύη Δρούτσα και Θάνος Παπανικολάου, ο παιδικός φίλος και Γενικός Δ/ντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας και του καναλιού «Sigma» στην Κύπρο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλέργη, η Πηγή Δεβετζή, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Δ/ντής των ραδιοφωνικών σταθμών «Sfera» και «Ελληνικός» Νίκος Νικολακόπουλος, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου στις 21:00 στον ΣΚΑΙ, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!