«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο

Τραγουδούν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Κοκκίδου, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Kosmokrators, Αντώνης Αινίτης κ.ά.
Το αυθεντικό συγκινεί και ενώνει και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο είναι αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερμηνεύει αγαπημένα Σμυρναίικα τραγούδια και οι τραγουδιστές Αντώνης Αινίτης, Αθήνα Λαμπίρη και Σωτήρης Παπατραγιάννης βάζουν… φωτιά στο κέφι με τις ξεχωριστές φωνές τους. Το μικρόφωνο παίρνουν και οι ηθοποιοί Ελένη Κοκκίνου, Ευαγγελία Μουμούρη, Εύα Καμινάρη, Μιχάλης Μητρούσης και Μαρία Χάνου.

Οι Kosmokrators, ένα συγκρότημα που ταξίδεψε από την Ολλανδία αποκλειστικά για την εκπομπή, εκπλήσσει ευχάριστα τραγουδώντας γνωστές ρεμπέτικες επιτυχίες σε αγγλικό, γαλλικό αλλά και ελληνικό στίχο. Επίσης το γυναικείο συγκρότημα «Αναφανδόν», στο ίδιο, κλίμα παίζει και τραγουδά αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Γιώργος Αρμένης, Τάκης Χρυσικάκος, Νίκη Παλληκαράκη, Σόλων Τσούνης, οι σκηνοθέτες Σωτήρης Χατζάκης και Θανάσης Παπαγεωργίου, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος. Ο Γιάννης Σκάλκος με την παρέα του χορεύουν & ξεσηκώνουν τους καλεσμένους. Οι χορευτές από τον σύλλογο «ΧοροΚώς» χαρίζουν μοναδικό θέαμα στο ρεμπέτικο γλέντι.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 21.00, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε το trailer εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!