«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιερωμένο στον Στράτο Διονυσίου

(TRAILER) Τα τραγούδια και το αποτύπωμα ενός μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Οι ερμηνείες και το αποτύπωμα ενός μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή τιμώνται το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που είναι αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται για πρώτη φορά και τους τρεις γιους του Στράτου μαζί, τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή που τραγουδούν τις διαχρονικές επιτυχίες του πατέρα τους. Ένα βράδυ αυθεντικού λαϊκού γλεντιού, όπου δεν μπορούν να λείπουν οι φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου ερμηνευτή: οι συνθέτες Τάκης Μουσαφίρης, Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης.
dsc 6456
Τις μεγάλες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου τραγουδούν επίσης ο Κώστας Καραφώτης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Αγνή Καλουμένου.

Στο στούντιο χορεύουν και διασκεδάζουν οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Πηλιχού και Στέλιος Κρητικός, ο εφοπλιστής και στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης, οι δημοσιογράφοι Αμέλια Αναστασάκη και Μαρία Φραγκάκη, οι αθλήτριες του πόλο Αλεξάνδρα Ασημάκη και Άλκηστις Αβραμίδου, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και η παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου.
dsc 6018
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 21.00, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε το trailer εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!