«Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»: Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

(TRAILER) Ερμηνεύουν οι: Σοφία Μάνου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ηρώ Σαΐα, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Παναγιώτης Σδούκος & Σταύρος Χαλιαμπάλιας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
250 παιδιά συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον αξέχαστο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλo, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 22.00, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το στούντιο γεμίζει με μέλη χορωδιών και μουσικούς της Νεανικής και Συμφωνικής Ορχήστρας της Νίνας Πατρικίδου που λειτουργεί με τη στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου.

Ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή οι: Σοφία Μάνου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ηρώ Σαΐα, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Παναγιώτης Σδούκος και Σταύρος Χαλιαμπάλιας ενώ η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δίνει το δικό της ηχόχρωμα.

Ο αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος -Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α.- εκπλήσσει ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι «Granada».

Την παρέα συμπληρώνουν: ο Γιώργος Δεμελής (Διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α.), η Αιμιλία Κουγιουμτζή, η σύζυγος του αλησμόνητου δημιουργού, ο Φίλιππος Γράψας, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Νίκος Μακράκης, ο Θανάσης Γιώγλου, ο Απόστολος Δαγδελένης, η Νίνα Πατρικίδου (Διευθύντρια της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ») και οι διευθυντές των νεανικών χορωδιών Ηλίας Λιαμής και Χρυσούλα Τσιμούρη.

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!