«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

(TRAILER) Τα μεγάλα τραγούδια του δημιουργού από καταξιωμένους καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Τα μεγάλα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου έχουν την τιμητική τους στο επόμενο επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο, αξέχαστο δημιουργό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί στο στούντιο για να ερμηνεύσουν τραγούδια του, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Μάστορας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης, Ασπασία Στρατηγού. Ακόμη, οι νέες τραγουδίστριες Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Βιολέτα Ίκαρη και Κορίνα Λεγάκη και οι συνθέτες Γιώργος Ανδρέου και ο Περικλής Κανάρης ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος μας θυμίζει στιγμές και τραγούδια από τη συνεργασία τους.

Στην παρέα η αδερφή του Μάνου Ελευθερίου, Λιλή, οι φίλοι του : Σταμάτης Φασουλής και Νένα Μεντή, ο συγγραφέας Θανάσης Νιάρχος, η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 21.00, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε το trailer εδώ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!