«Στάση ΕΡΤ» με τον Γιώργο Νταλάρα

(VIDEO) Ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Στάση ΕΡΤ» με τον Γιώργο Νταλάρα


Μια στάση στην ΕΡΤ έκανε την Τετάρτη 26 Απριλίου ο Γιώργος Νταλάρας και εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη.

Αφορμή για την παρουσία του στην εκπομπή, η συναυλία - αφιέρωμα στη Μικρά Ασία που θα πραγματοποιήσει την Πρωτομαγιά στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ασπασία Στρατηγού, συναυλίες στην Κύπρο στα τέλη του Απρίλη, καθώς και μια μεγάλη περιοδεία σε πόλεις της Ευρώπης τον Μάιο.

Στα αξιοσημείωτα της εκπομπής η απόδοση - λόγω της ημέρας της Πρωτομαγιάς - του τραγουδιού «Μέρα Μαγιού μου μίσεψες» από τον «Επιτάφιο» του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιάννη Ρίτσου, αλλά και η συγκίνηση του ερμηνευτή, στο τέλος της εκπομπής, μετά το «Μοιρολόι» του Zulfu Livaneli και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Κώστας Γεδίκης (μπουζούκι), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Απόστολος Βαλαρούτσος (κιθάρα) και ο Στράτος Σαμιώτης (κρουστά). Ο συνθέτης και μαέστρος της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Ανδρέας Κατσιγιάννης έπαιξε σαντούρι και μαντολίνο, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην κυκλοφορία της δισκογραφικής του δουλειάς με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα και τίτλο «Πες το για μένα».

Η σκηνοθεσία της εκπομπής που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Γιάννη Γεωργιουδάκη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!