«Στάση ΕΡΤ» με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη

(VIDEO & PHOTOS) Η πρόσφατη, εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού στην ΕΡΤ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στην ΕΡΤ


Μια μικρή στάση στην καλοκαιρινή περιοδεία της συγκλονιστικής παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου» έκανε την Παρασκευή 28 Ιουλίου η σπουδαία Δέσποινα Μπεμπεδέλη και εμφανίσθηκε στην εκπομπή του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη και ήταν η τελευταία για τη φετινή σεζόν.

Η παράσταση του Ιδρύματος Πολιτισμού «Ιωνία»  «Φιλιώ Χαϊδεμένου» συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη επιτυχία.  

Η διασκευή είναι της Άνδρης Θεοδότου, η σκηνοθεσία του Βασίλη Ευταξόπουλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Άγγελου Αγγελή, ενώ μαζί με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη συμπράττει ο Ζαχαρίας Καρούνης, που έγραψε και τη μουσική της παράστασης, καθώς και τέσσερις ακόμα ηθοποιοί. Όπως ήταν φυσικό, στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην παράσταση. 

Εκτός όμως από την «Φιλιώ Χαϊδεμένου», η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλους σταθμούς της πολύχρονης διαδρομής της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση… «Μάνα κουράγιο», «Χάρολντ και Μωντ», «Περί ανέμων και υδάτων», η συνεργασία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο κλπ. 

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Δέσποινα Μπεμπεδέλη εμφανίσθηκε στην εκπομπή του Ανδρέα Ροδίτη και της Σόνιας Φίλη. Η πρώτη ήταν,  μαζί με τον Ζαχαρία Καρούνη, στις 13 Δεκεμβρίου 2016.  

Η σκηνοθεσία της εκπομπής ήταν του  Γιάννη Γεωργιουδάκη και οι φωτογραφίες του Λευτέρη Σαμοθράκη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!