Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ: «Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού»

(PHOTOS) Στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγάλες κυρίες, οι οποίες θαυμάστηκαν και δοξάστηκαν, λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

«Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού»


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, οι οποίες θαυμάστηκαν και δοξάστηκαν στις εμφανίσεις τους, έγιναν είδωλα και λατρεύτηκαν από τους πιστούς τους. Τραγουδίστριες, οι οποίες με το χάρισμα και την προσωπικότητά τους ερμήνευσαν δημιουργίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές, έγραψαν ιστορία κι εξακολουθούν να µας συντροφεύουν.

Τραγούδια που ερμήνευσαν η Σοφία Βέμπο, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Σωτηρία Μπέλλου, η Γιώτα Λύδια, η Καίτη Γκρέυ, η Πόλυ Πάνου, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Μαρινέλλα, η Χαρούλα Αλεξίου… Σ’ αυτά τα τραγούδια κι αυτές τις μεγάλες κυρίες μας ταξιδεύει η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
IMG 20180508 210617
Στο στούντιο, μια ομάδα σπουδαίων σύγχρονων ερμηνευτών ενώνει μοναδικά το χθες µε το σήμερα… Η Λένα Αλκαίου, η Νάντια Καραγιάννη, η Ειρήνη Τουμπάκη, η Μιρέλα Πάχου, η Μάγδα Βαρούχα, η Νικόλ Σαραβάκου, έχοντας στο πλευρό τους τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή, ερμηνεύουν τραγούδια που πλέον είναι μέρος από το DNA µας.

Κοντά τους, ηθοποιοί µε έφεση στο τραγούδι αλλά και αγάπη γι’ αυτό, όπως οι Αναστάσης Κολοβός, Δήμητρα Ληµνιού, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Ερµόλαος Ματθαίου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Τους συντροφεύουν οι Ολυµπιονίκες µας Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, ώρα 22:00
IMG 20180508 233026
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη - Παναγιώτης Μπουγιούρης
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Κώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!