«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με αφιέρωμα στον Φίλιππο Πλιάτσικα

Επί σκηνής Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, McYinka, Λευτέρης Πλιάτσικας κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αφιέρωμα στον Φίλιππο Πλιάτσικα και στις παλιές του αγάπες»


Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:00, η βραδιά στην ΕΡΤ1 είναι αφιερωμένη σε έναν «πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης». Στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι φίλοι του «βάζουν φωτιά» στη σκηνή και θυμούνται τις «παλιές αγάπες».

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, αυτό που μας ενώνει είναι ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι Πυξ Λαξ. Μαζί του, το άλλο μισό της θρυλικής μπάντας Μπάμπης Στόκας και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, από τα ιδρυτικά της μέλη.

Επίσης, στην παρέα και επί σκηνής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης, ο McYinka, ο Λευτέρης Πλιάτσικας, οι «Δραμαμίνη» Χάρης και Γιάννης Μιχαηλίδης, η Λόλα Γιαννοπούλου και η Livertia. Την αυλαία ανοίγουν με τη μουσική τους και τις φωνές τους τα παιδιά της μουσικής σχολής «Πυξίδα».

Ακόμη, στη μεγάλη συντροφιά της βραδιάς, οι ηθοποιοί Σταμάτης Τζελέπης, Μαρία Παπαφωτίου, Μυρτώ Γκόνη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Φαίη Βέβη, Ίρις Κανδρή, η μουσικός Στέλλα Ζιοπούλου, η δημοσιογράφος Έφη Γαλώνη και ο μουσικός παραγωγός Χρήστος Παπαδάς.
DSC07502
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 22:00

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!