«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Από τον Μάρκο Βαμβακάρη στον Γρηγόρη Μπιθικώτση

(VIDEO & PHOTOS) Στα τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία κι ενώνουν τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες λέμε ΝΑΙ, με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

«Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση»


Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» μας ταξιδεύει από τον πατριάρχη του ελληνικού τραγουδιού, Μάρκο Βαμβακάρη στον απόλυτο σερ, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Ήταν το 1960 όταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης φτάνει μ' ένα ποδήλατο στο σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη στην Παλιά Κοκκινιά για να του πει πως θέλει να ηχογραφήσει ξανά τα παλιά αλλά να πει και νέα τραγούδια του.

Αυτά τα τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία και ενώνουν τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες θα ακούσουμε στην εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στο στούντιο η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του σερ, και ο Στέλιος Βαμβακάρης, γιος και συνεχιστής του πατριάρχη.

Συγκλονιστική στιγμή, η παρουσία του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα.

Μαζί τους, ένα εκλεκτό επιτελείο ερμηνευτών με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σωτήρη Δογάνη, Παντελή Θεοχαρίδη, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Εβελίνα Αγγέλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Νίκο Γραίγο, Ανδρέα Λάφη, καθώς και η Μικτή Χορωδία Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου.

Προσκεκλημένοι επίσης, ηθοποιοί και άνθρωποι των Τεχνών, όπως οι Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τάσος Κοντογιαννίδης, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Θανόπουλος, Δημήτρης Βαρθαλίτης, Άρης Αναγνωστόπουλος, Θανάσης Θεολόγης και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης.
IMG 20180522 220305 1
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρα 22:00

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη - Παναγιώτης Μπουγιούρης
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Κώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!