Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ: «Από τον Αττίκ στον Παπαϊωάννου»

(TRAILER & PHOTOS) Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η νέα μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Εκπομπή 2η: «Από τον Αττίκ στον Παπαϊωάννου»


Την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, στο πλαίσιο της νέας μουσικής εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», ταξιδεύουμε μελωδικά από τον σπουδαίο Αττίκ στον θρυλικό Γιάννη Παπαϊωάννου.

Οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανεπανάληπτες δημιουργίες δύο «μεγάλων», που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο ελληνικό τραγούδι.

Δύο καλλιτέχνες τόσο διαφορετικοί αλλά με κοινό κώδικα έκφρασης. Ο σπουδαγμένος Αττίκ με το πιάνο του. Ο εμπειρικός Γιάννης Παπαϊωάννου με το μπουζούκι του.

Ένα μοναδικό επιτελείο ερμηνευτών και ηθοποιών μάς σεργιανά στο κλίμα του Μεσοπολέμου, από την περίφημη Μάντρα στις θρυλικές Τζιτζιφιές, αποδίδοντας με σύγχρονη ματιά και αισθητική, τραγούδια του έρωτα, των αναζητήσεων, των πόθων, των διεκδικήσεων, των ονείρων, που εξακολουθούν να μας συγκινούν και να μας συντροφεύουν μέχρι σήμερα.

Αληθινό βάλσαμο στις πληγές της καρδιάς, ύμνος στις χαρές της ζωής.

Στη συντροφιά μας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, που γνωρίζουν σε βάθος την αλήθεια, την ομορφιά και τη σπουδαιότητα των έργων του Αττίκ και του Παπαϊωάννου.

Ειδικότερα, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γρηγόρης Βασίλας, Δημήτρης Γαλάνης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Γιώργος Κουτουλάκης, Χρήστος Μπέκας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Άκης Σακελλαρίου, Θεοδώρα Σιάρχου, Κώστας Σκόνδρας, Ελένη Σταμίδου, Θωμάς Στεργίου, Παναγιώτης Στεργίου, Θεοδοσία Στίγκα και Ελένη Φιλίνη. Ανάμεσά τους και τα παιδιά του θρυλικού μπάρμπα Γιάννη, Χρύσα και Αντώνης Παπαϊωάννου, που έφεραν στο στούντιο και τα περίφημα μπουζούκια του πατέρα τους, σπάνια κομψοτεχνήματα υψηλής αξίας, κατασκευές κορυφαίων οργανοποιών.
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ Από τον Αττίκ στον Παπαϊωάννου 3
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη - Παναγιώτης Μπουγιούρης
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Κώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ Από τον Αττίκ στον Παπαϊωάννου 8

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!