«Στα τραγούδια λέμε Ναι»: Αφιέρωμα στον Χρήστο Θηβαίο

(PHOTOS) Μαζί του Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Rous, String Demons, Μάγδα Βαρούχα, Θύμιος Παπαδόπουλος κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, είναι αφιερωμένη σ’ έναν ξεχωριστό «συνήθη ύποπτο»: τον Χρήστο Θηβαίο.

Ο μοναδικός τραγουδοποιός ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες και διηγείται ιστορίες από την επιτυχημένη πορεία του στη μουσική.

Μαζί του στη σκηνή, συνάδελφοι και φίλοι, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Rous, οι String Demons (Κωνσταντίνος Μπουντούνης και Λυδία Μπουντούνη), η Μάγδα Βαρούχα και ο βιρτουόζος των πνευστών και συνεργάτης του Θηβαίου, Θύμιος Παπαδόπουλος.

Για τον Χρήστο Θηβαίο μιλούν, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Στην παρέα της βραδιάς, ο παραγωγός Άγγελος Σφακιανάκης, οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Άκης Σιδέρης, οι μουσικοί παραγωγοί Μιχάλης Γελασάκης και Ιωάννα Μπρατσολιά και ο ηχολήπτης και συνεργάτης του Χρήστου Θηβαίου, Γιώργος Κορρές.

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, ο Χρήστος Θηβαίος σε μια μουσική αναδρομή από τις «Αδέσποτες μέρες» του μέχρι το «Σιδερένιο νησί».
miltos pasxalidis natalia dragoumi
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!