«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών

(PHOTOS) Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης ή Τσάντας, ο Πυθαγόρας και η Σώτια Τσώτου τιμώνται στην ΕΡΤ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

«Αφιέρωμα στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών»


Στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, θα τραγουδήσουμε τους υπέροχους στίχους που μάς χάρισαν η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης ή Τσάντας, ο Πυθαγόρας και η Σώτια Τσώτου και θα μάθουμε τις ξεχωριστές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια.

Το «Αγριολούλουδο», «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Να ‘τανε το ‘21», «Τα δειλινά» και πολλά ακόμη εμβληματικά τραγούδια θα κάνουν αυτή τη βραδιά μοναδική.

Στη σκηνή, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μαρία Σουλτάτου, η Αποστολία Ζώη, η Αφεντούλα Ραζέλη, ο Χάρης Μακρής, η Βασιλική Νταντά, ο Γιώργος Κουβέλης, και το σχήμα «Γραμμές» με τους Ηλία και Σπύρο Καππάκο, τον Γιώργο Ζήτσα και την Αγγελική Σπηλιάκου.

Στην παρέα και στις ιστορίες, ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου, ο μουσικός παραγωγός Σιδερής Πρίντεζης και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Protasis, Νίκος Οικονόμου.

Μαζί και οι ηθοποιοί Βασίλης Λέμπερος, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Νεφέλη Παπαδερού, Άρης Τσάπης και Γιάννης Φραγκίσκος.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στις 22:00, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» είναι αφιερωμένη σε τέσσερις «πυλώνες» του λαϊκού τραγουδιού και στα τραγούδια τους που άφησαν εποχή.
57674110 2087872554665306 5886914799916285952 n
ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Μαΐου 2019, ώρα 22:00

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!