Προ των πυλών το ραδιόφωνο των Ολυμπιακών στους 94,3 των FM

«Θρύλος 94,3» θα ονομάζεται το νέο αθλητικό ραδιόφωνο με ανοιχτά μικρόφωνα για τους ακροατές όλο το 24ωρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Με ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο Live24 και το radiolive24 οι συντελεστές του νέου αθλητικού ραδιοφώνου δίνουν το στίγμα του προγράμματος του σταθμού που από ότι φαίνεται από τα συμφραζόμενα θα ασχολείται κυρίως με θέματα του Ολυμπιακού.


Η ανακοίνωση όπως την διαβάσαμε στο έγκυρο e-tetradio έχει ως εξής:

«Είναι το νέο αθλητικό ραδιόφωνο. Ξεκινάει μια καινούργια εποχή. Εδώ θα αναβιώσει παλιό καλό αθλητικό ραδιόφωνο. Τα μικρόφωνα ανοίγουν 24 ώρες το 24ωρο.

Μαζί με την νέα ποδοσφαιρική περίοδο επιλέξαμε να ξεκινήσουμε δυναμικά με εξαιρετικές μουσικές επιλογές από τους μουσικούς επιμελητές μας και ότι καλύτερο από το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Παλιά ονόματα έκπληξη στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και του αθλητισμού και ασφαλώς νέοι ταλαντούχοι αθλητικοί σχολιαστές μαζί με εσάς τους ακροατές θα κάνουν το ΘΡΥΛΙΚΟ ραδιόφωνο αγαπημένη συνήθεια.

Πορεία για πρωταθλητισμό λοιπόν παντού, αυτό θα είναι το μότο μας. Τα υπόλοιπα οn air. Συντονιστείτε και από το κινητό, το pc, το laptop όπου και να είστε www.thrylos943.gr και www.thrylosfm.gr»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!