Πασχαλινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Ρέμο, Γλυκερία & Νικολόπουλο

(VIDEO & PHOTOS) Στο πασχαλινό επεισόδιο πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Ρέμος, η Γλυκερία & ο Χρήστος Νικολόπουλος. Συμμετέχει ο Κώστας Αγέρης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου 2016, στις 23:15, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» γιορτάζουν το Πάσχα, με εκλεκτούς προσκλεκλημένους.

Η εκπομπή σηκώνει αυλαία μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, ενώ μετά τη λειτουργία της Ανάστασης το σκηνικό αλλάζει και το κέφι ανεβαίνει.

Πρωταγωνιστές είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Γλυκερία, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι που χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές, σε μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

Άρωμα Πόντου δίνουν στη βραδιά ο Κώστας Αγέρης και οι μουσικοί του, ενώ λίγο πριν τις 12 τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συμπράττουν με τον Αντώνη Ρέμο (για πρώτη φορά) και με τη Γλυκερία σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Διασκεδάζουν, τραγουδούν και χορεύουν οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Χρύσα Ρώπα, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Φανή Χαλκιά, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τζένη Μπότση, Αντώνης Καρπετόπουλος, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Μάνος Ιωάννου, Παύλος Παπαδημητρίου, Σπύρος Πούλης, Αντώνης Κρόμπας, Ιβάν Σβιτάιλο, Νικολέττα Ράλλη, Αναστασία Δρακά, Ισμήνη Νταφοπούλου και Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Εκτός από την προβολή του Μ. Σαββάτου, το επεισόδιο θα προβληθεί σε επανάληψη την Κυριακή του Πάσχα, στις 14:00
stin ygeia mas re paidia pashalino savvato 30 aprilioy 2016 deltio typoy

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!