«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» ακούστηκαν και στην California

(AKOYΣΤΕ) «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Φωνές σ’ αυτή την πόλη» για τους Έλληνες του Los Angeles


Αφιερωμένη στο δίσκο του Ανδρέα Κατσιγιάννη και του Νίκου Αναγνωστάκη «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» ήταν η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων και σημαντικών δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA.HellenicRadio).

O δίσκος «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» με δώδεκα καινούργια τραγούδια σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 τόσο σε cd, όσο και σε βινύλιο, με την επιμελητεία του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος ερμηνεύει τέσσερα τραγούδια και σιγοντάρει σε άλλα δυο. Κύριος σκοπός της έκδοσης ήταν να αναδειχθούν νεότεροι ερμηνευτές με ταλέντο στο τραγούδι, όπως οι Δημήτρης Γακιόπουλος, Ανδρέας Λάφης, Θανάσης Ματζίλης, Θοδωρής Μέρμηγκας, Απόστολος Μόσιος, Βασίλης Προδρόμου, Δήμητρα Σταθοπούλου, ενώ μαζί τους συνέπραξαν η καθιερωμένη Ασπασία Στρατηγού και ο Δημήτρης Μπάσης. Το ντουέτο μάλιστα του Μπάση με την Δήμητρα Σταθοπούλου στο χασάπικο «Μαλώνω την καρδιά», ήταν αυτό που, μαζί με το «Ένα σημάδι του Θεού», ξεχώρισαν αμέσως, ακούστηκαν ιδιαίτερα την εποχή της κυκλοφορίας του δίσκου και συνεχίζουν να ακούγονται από τα ραδιόφωνα.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Κυριακής - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!