O Χρήστος Νικολόπουλος στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Νταλάρας, Κουγιουμτζή, Τσέρτος, Κατσιγιάννης, Μπαλαχούτης για τον Χρήστο Νικολόπουλο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου  o Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, από τις 9 ως τις 11 το βράδυ.

Για το σπουδαίο λαϊκό συνθέτη μίλησαν τηλεφωνικά φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η σύζυγος του Σταύρου Κουγιουμτζή Αιμιλία, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και ο Κώστας Μπαλαχούτης (ερευνητής – συγγραφέας, μουσικός παραγωγός, στιχουργός και διευθυντής του ogdoo.gr).

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρώτη, αποκλειστική μετάδοση, ακούστηκαν τραγούδια από το νέο δίσκο του Πασχάλη Τερζή, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες με τίτλο «Τα φώτα άναψαν», όπου ο λαϊκός ερμηνευτής τραγουδά ζωντανά μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου. Και βεβαίως, μεγάλες επιτυχίες από τη 48χρονη δισκογραφία του λαϊκού συνθέτη, καθώς και σπάνιες, ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις.

Δυο τυχεροί ακροατές, η Αναστασία Κοσμίδου από την Πτολεμαΐδα και ο Παρασκευάς Μόρφης από την Αθήνα,  κέρδισαν ένα αντίτυπο από το «Μουσικό ημερολόγιο 2015» του Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο θέατρο Βεργίνα του Regency Casino της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου για οκτώ μόνο παραστάσεις. Παρέα μαζί του επί σκηνής στις 16, 17, 23 & 24 Ιανουαρίου ο Βασίλης Λέκκας, ενώ στις 30 & 31 Ιανουαρίου, 6 & 7 Φεβρουαρίου ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Μαζί τους και η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 11 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά… Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Η εκπομπή μεταδίδεται και διαδικτυακά εδώ ή εδώ (επιλέγοντας Fm 100,6)

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!