Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Δεύτερο Πρόγραμμα και «Στο Κόκκινο»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) Ο λαϊκός συνθέτης καλεσμένος στις εκπομπές του Σιδερή Πρίντεζη και του Αλέξη Βάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Δεύτερο Πρόγραμμα (103,7 fm)


Καλεσμένος του Σιδερή Πρίντεζη στην εκπομπή του στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (103,7 fm) ήταν την περασμένη Τετάρτη 1 Μαρτίου ο Βαγγέλης Κορακάκης, με κύρια αφορμή τις 4 συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμμετοχή του Γεράσιμου Ανδρεάτου, της Ασπασίας Στρατηγού και του Βασίλη Κορακάκη.

Όπως ήταν φυσικό, ο Βαγγέλης Κορακάκης αναφέρθηκε στην ιστορία της κυκλοφορίας του καινούργιου του δίσκου «Θαλασσινά παλάτια», που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βασίλη Κορακάκη, ενώ μετά από τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του Σιδερή Πρίντεζη, ο Κορακάκης θυμήθηκε παλαιότερες ιστορίες από τα νεανικά του χρόνια στην Καισαριανή, αλλά και τη μακρά διαδρομή του στο λαϊκό τραγούδι. Όλα αυτά, διανθισμένα με στιγμές από τα «Θαλασσινά παλάτια».

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Και «Στο Κόκκινο» (105,5 fm)


Στο ίδιο πλαίσιο της παρουσίασης των συναυλιών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά και του καινούργιου δίσκου, ο Βαγγέλης Κορακάκης παραβρέθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη «Εδώδιμα και αποικιακά» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» (105,5 fm).

Όσον αφορά τις μουσικές του επιλογές, εκτός από τα «Θαλασσινά παλάτια», ο Αλέξης Βάκης επεκτάθηκε στο σύνολο της δισκογραφίας του Κορακάκη, ενώ προς το τέλος, ο λαϊκός συνθέτης με το μπουζούκι του - και με την άψογη συνοδεία του Βάκη στα σεγόντα - έπαιξε και τραγούδησε το «Λαύριο», ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια της τριαντάχρονης πορείας του στην ελληνική δισκογραφία...

Στο video μπορείτε να ακούσετε και αυτή την εκπομπή.

Η φωτογραφία είναι της Ελένης Κορακάκη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!