Ο Βαγγέλης Κορακάκης από την ΕΡΤ στο… Los Angeles

(VIDEO) «Στάση ΕΡΤ» έκαναν ο Βαγγέλης Κορακάκης με την Κατερίνα Κούκα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Στάση στην ΕΡΤ…


Μια στάση στην ΕΡΤ έκαναν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ο Βαγγέλης Κορακάκης με την Κατερίνα Κούκα και εμφανίσθηκαν στην ομώνυμη εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ο Ανδρέας Ροδίτης με την Σόνια Φίλη. Κύρια αφορμή οι εμφανίσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις «Διαδρομές» της οδού Πατησίων, που φέρουν τον τίτλο «Ο δρόμος που γουστάρω».

Μαζί τους η Ανατολή Μαργιόλα που τραγούδησε, ο Βασίλης Κορακάκης που τραγούδησε και έπαιξε μπουζούκι και η ορχήστρα που αποτέλεσαν οι: Νίκος Γύρας (κοντραμπάσο), Γιώργος Φουντούκος (κιθάρα), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά) και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (ακορντεόν).
korakakoyka.jpg
Εκτός από τις εμφανίσεις τους στις «Διαδρομές» ο Βαγγέλης Κορακάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου «Θαλασσινά παλάτια», με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βασίλη Κορακάκη, που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group και παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στον Πειραιά.

Ο Βασίλης Κορακάκης μάλιστα, τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του νέου δίσκου.

…και στο Los Angeles


Εκτός όμως από την παρουσία του στα ελληνικά ΜΜΕ, την προσεχή Δευτέρα τα χαράματα ο Βαγγέλης Κορακάκης θα παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ανδριάνας Πετράτου στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA Hellenic Radio). Όπως λένε οι πληροφορίες μας τα «Θαλασσινά παλάτια» έχουν τύχει ιδιαίτερης αποδοχής από την ελληνική κοινότητα του Los Angeles, ενώ μετά από απαίτηση των ακροατών ακούγονται καθημερινά από το L.A. Hellenic Radio.

H εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 7-9 μμ, ώρα δυτικής ακτής (Ειρηνικού), 10 μμ - 12 πμ, ώρα ανατολικής ακτής (Ατλαντικού) και 5 με 7 ώρα Ελλάδος τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου και μπορείτε να την ακούσετε διαδικτυακά στη σελίδα του LA Hellenic Radio.

Όπως ανακοίνωσε η Ανδριάνα Πετράτου στη προφίλ της αλλά και στη σελίδα του σταθμού στο facebook:

Don't miss this Sunday's program on LA Hellenic Radio, Dec. 11th (7-9 pm PST, 10pm-12am EST and 5-7 am Greek time) for our EXCLUSIVE interview with composer, lyricist and singer, VANGELIS KORAKAKIS as he speaks to us about his latest collaboration with GIORGOS DALARAS and their blockbusting CD «Thalassina Palatia» released by OGDOO MUSIC which has been topping your requests on our program!

We'd like to thank Ogdoo Music, ogdoo.gr and journalist, Thanasis Gioglou, for making this interview possible!

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της χθεσινής εκπομπής στην ΕΡΤ με τον Βαγγέλη Κορακάκη, την Κατερίνα Κούκα και την ορχήστρα τους.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!