O Rous στο ogdoo.gr

Μια μεγάλη συνέντευξη λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του υλικού!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/11/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Ο Rous έρχεται στο ogdoo.gr


O Rous, προ των πυλών του νέου του υλικού έρχεται στο ogdoo.gr. Στις αποσκευές του κουβαλά τραγούδια του που αγαπήθηκαν από το κοινό, όπως: «Εξαιρέσεις», «Μαριονέτες», «Κόκκινο φως», «Ιδιαίτερη σχέση», «Είμαι από το φεγγάρι», αλλά και το «Ένα φιλί» που έγραψε για την Χάρις Αλεξίου, και κυρίως τα καινούργιά του, που θα αποκαλύψει στο άμεσο μέλλον.

Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης απαντά για την για πτυχές της δημιουργικής του διαδρομής αλλά και τη γενικότερη στάση του στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Ρους (Rous) μας συστήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 με το συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις», με το οποίο κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό της μουσικής πλατφόρμας Jumping Fish. Το τραγούδι ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς 2010, έχοντας ξεπεράσει τις 35.000 ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και παράλληλα το αντίστοιχο βραβείο Mad "Track of the Year" στα Mad Video Music Awards. Ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και ενδιαφέρουσες συνεργασίες, τόσο στη σκηνή, όσο και στην δισκογραφία (ως συνθέτης σε τραγούδια για την Χάρις Αλεξίου, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και στο νέο άλμπουμ του Γιάννη Κότσιρα). Μουσική και τραγούδια του έχουν επίσης συμπεριληφθεί σε θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Σε λίγες ημέρες ο Rous έρχεται στο ogdoo.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!