O «Πολιορκημένος χρόνος» στο «Σαββατοκύριακο Μελωδία»

Στο πλαίσιο ενός εξαιρετικού ραδιοφωνικού αφιερώματος στη μελοποιημένη ποίηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Μελωδία 99,2 συνεχίζει να υποστηρίζει την έκδοση των μελοποιημένων ποιημάτων του Τίτου Πατρίκιου από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη με τίτλο «Πολιορκημένος Χρόνος».

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Πολιορκημένου χρόνου» παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου ένα μεγάλο αφιέρωμα στην μελοποίηση ποιημάτων επιφανών Ελλήνων ποιητών.

Το αφιέρωμα έχει τίτλο «Ποιήματα που έγιναν τραγούδια» και το έχει επιμεληθεί η καλή ραδιοφωνική παραγωγός Κωνσταντίνα Βαρσάμη. Η Μετάδοση του θα γίνεται στο ακριβώς κάθε ώρας και θα μεταδίδεται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Μελωδία για άλλη μια φορά αφήνει το ποιοτικό του στίγμα στα ερτζιανά, σεβόμενος τους ακροατές του και δείχνοντας πως μπορεί η ποιότητα να συμβαδίζει με την μεγάλη αποδοχή που τον διατηρεί στην πρώτη θέση των μετρήσεων.

Ο «Πολιορκημένος Χρόνος» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και απαρτίζεται από επτά μελοποιημένα ποιήματα από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και τις αφηγήσεις από τον ίδιο των ποιητή οκτώ ποιημάτων.

Συνοδεύεται δε από ένα καλαίσθητο βιβλίο 52 σελίδων που περιλαμβάνει ποιήματα, πεζά, την πλήρη εργοβιογραφία του ποιητή αλλά και σπάνιες εικόνες από το προσωπικό φωτογραφικό του αρχείο.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν σπουδαίοι και αγαπημένοι ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Περρής, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Απόστολος Μόσιος.
 
Ο «Πολιορκημένος Χρόνος» Βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων. Μπορείτε επίσης να τον παραγγείλετε online.

Ακούστε παρακάτω το ενημερωτικό trailer του αφιερώματος του Μελωδία στη μελοποιημένη ποίηση:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!