«Ο ΠΑΟΚ του ’70» στο… «Κόκκινο 105,5»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια διαφορετική ραδιοφωνική εκπομπή για τον ΠΑΟΚ μιας άλλης εποχής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Ο ΠΑΟΚ του ’70 με το φακό του Μιχάλη Παππού»


Αφιερωμένη στο λεύκωμα «Ο ΠΑΟΚ του ’70 με το φακό του Μιχάλη Παππού», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις University Studio Press, ήταν η εκπομπή του Αλέξη Βάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στους 105,5 fm την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Το βιβλίο αναφέρεται στη μεγάλη ομάδα του Δικεφάλου που με αρχηγό τον Γιώργο Κούδα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και που αδικείται από το μόλις ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα που κατέκτησε τότε. Ο Κούλης Αποστολίδης, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ανέλαβε την επιμέλεια της έκδοσης, ο Μιχάλης Παππούς, ένας από τους σημαντικούς επαγγελματίες φωτορεπόρτερ της Θεσσαλονίκης κατέγραψε φωτογραφικά την εποχή και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας συντόνισε την έρευνα και συγκέντρωσε συνεντεύξεις και κείμενα για τον ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής.
1.Ο PAOK TOY 70
Στο studio της εκπομπής παραβρέθηκε ο ΠΑΟΚτσής Γιάννης Ανδρουλιδάκης, ενώ ο Αλέξης Βάκης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Κούλη Αποστολίδη, ο οποίος ήταν στέλεχος αυτής της ξεχωριστής ομάδας και συμπαίκτης με τον Κούδα, τον Σαράφη, τον Τερζανίδη, τον Παρίδη, τον Ασλανίδη και τους άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά με τη συνοδεία λαϊκών ασμάτων που αφιερώθηκαν στη μεγάλη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, που διεκδικεί φέτος με αξιώσεις τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!