Ο «Ουρανός» του Μάκη Αμπλιανίτη στην ΕΡΤ

(VIDEO) Ο Μάκης Αμπλιανίτης παρουσίασε στιγμές απ’ το νέο του δίσκο στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο «Uranos» του Μάκη Αμπλιανίτη


Με τις «μαγικές» μουσικές του  Μάκης Αμπλιανίτης, «ταξίδεψαν» οι θεατές της εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης «Στάση ΕΡΤ» την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Ο Μάκης Αμπλιανίτης εμφανίσθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη, με αφορμή την κυκλοφορία της πέμπτης του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο «Ουρανός», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Γενάρη με ένδεκα οργανικά και το τραγούδι «Ο κόμπος» σε στίχους Νίκου Πλωμαρίτη με τη φωνή του Παντελή Θαλασσινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Uranos», το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου, έχει ήδη συμπεριληφθεί, στη νέα συλλογή της παγκόσμιας σειράς «Βuddha bar», «Μonte Carlo - 2017», που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

uranos1.jpg

Οι μουσικοί και τα κομμάτια του cd


Εκτός από τον Παντελή Θαλασσινό, στο δίσκο συμμετείχε κάνοντας φωνητικά ο Βαγγέλης Γερμανός ενώ έπαιξαν οι μουσικοί: Tigran Sargsyan (duduk, shevi), Γιώργος Μαγκλάρας (βιολί), Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), Νίκος Παραουλάκης (νέι), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά) και ο Μάκης Αμπλιανίτης που έπαιξε κιθάρες, cumbus, λαούτο, μαντολίνο, μπάσο, κρουστά, πλήκτρα και έκανε φωνητικά και programming.

Τα κομμάτια του cd


1) Uranos
2) O Κombos (Παντελής Θαλασσινός)
3) My truth
4) Monsoon
5) Inside you
6) Touching the spirit
7) Dreamin’
8) New direction
9) Canvas
10) Things are changing
11) Forever young
12) We know nothing

«Στάση ΕΡΤ»


Στην εκπομπή της ΕΡΤ, μαζί με τον Μάκη Αμπλιανίτη έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Παπανίκου (μπάσο), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), ο πολυοργανίστας Φώτης Μυλωνάς (φλάουτο, keyboards, κιθάρες, μπάσο) και ο Γιώργος Μαγκλάρας (βιολί), ενώ η Νεφέλη Φασούλη τραγούδησε τον «Κόμπο» σε στίχους Νίκου Πλωμαρίτη.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!