Ο Μπουλάς, η Νίνου και ο Ολυμπιακός στους 90,4 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Γούρικη αποδείχθηκε η χθεσινή εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι Ένα του Πειραιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η εκπομπή, κατά ένα μεγάλο μέρος, ήταν αφιερωμένη στον Ολυμπιακό. Ακούστηκαν κάποια από τα τραγούδια που γράφτηκαν για την ερυθρόλευκη ομάδα, ενώ ο Κώστας Μπαλαχούτης συζήτησε για χαρακτηριστικές στιγμές της πορείας του ιστορικού συλλόγου, με τον Αντώνη Γλύκα, Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Λίγο μετά ο «Θρύλος» επιβλήθηκε με 2-0 επί της Μanchester United, στο στάδιο «Καραϊσκάκης» για το Champions League.
Το πρώτο μισάωρο της εκπομπής στάθηκε στη φυγή του Σάκη Μπουλά, ενώ στο τρίτο και τελευταίο μέρος η εκπομπή αφιερώθηκε στα 57 χρόνια απουσίας της Μαρίκας Νίνου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Φλεβάρη του 1957.

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.  Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.kanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.  
 
Video: Η εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4 Fm) στις 25 Φεβρουαρίου 2014. Αφιέρωμα στο Σάκη Μπουλά, στη Μαρίκα Νίνου και στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μπαλαχούτης συζητά με τον Αντώνη Γλύκα, Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων του Ολυμπιακού.

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!