Ο ΛΕΠΑ της πίστας, των λουλουδιών & της κολόνιας

Συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη για το RISE TV.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα λουλούδια στην κυρία απ' τον Λευτέρη...

Ήρθε απ' την Τασκένδη στην Αθήνα το '66 και πρωτοδούλεψε ως στιλβωτής παπουτσιών. Από τότε και μετά, ο Λευτέρης Πανταζής, πήρε το δρόμο του. Η αλλαγή του ονόματός του στην εφηβεία, τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή του στο ραδιόφωνο, οι άγριες νύχτες στο «Βιετνάμ» (ενν. στα σκληρά νυχτομάγαζα των προηγούμενων δεκαετιών), οι κόντρες με συναδέλφους και οι επαναστάσεις, η στροφή απ' τα «κουλτουριάρικα» στα λαϊκά, η «Tαραχή» και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στις μαρκίζες της αθηναϊκής πίστας, τα θερμοκήπιά του που προμήθευαν λουλούδια πολλά μαγαζιά της εποχής, το άρωμα «LEPA» που του απέφερε τρία διαμερίσματα, οι τολμηρές επιλογές του στα σόου και οι δοκιμές με διαφορετικά είδη μουσικής, οι γυναίκες κι η εμμονή του με την τελευταία τάση της μόδας.

Οι αναμνήσεις ενός βασιλιά της πίστας των '80s-'90s, που έζησε την εποχή των απανωτών σουξέ και των τραγουδιών - σλόγκαν («Καρδιοπάθειες», «Το 'πε το 'πε ο παπαγάλος», «Μ' αγαπάς; Σ' αγαπώ πολύ» κ.λπ.).

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του στον Αντώνη Μποσκοΐτη και τραγουδάει μπροστά στην κάμερα του RISE TV, λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία μαζί με τον Αρμένιο Hayko, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο.

Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!