Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου στο Ράδιο Αρβύλα (23/3)

Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου στο Ράδιο Αρβύλα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του τραγούδι, «Της Ζωής Το Λεωφορείο».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγες ημέρες μετά από την αρχή του ταξιδιού του, «Της ζωής το λεωφορείο» (διάβασε και άκουσε ΕΔΩ) με οδηγό τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου κατευθύνεται προς τον πρώτο μεγάλο προορισμό και το «Ράδιο Αρβύλα».

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, και στην παρέα του Αντώνη Κανάκη, ο τραγουδοποιός θα εμφανιστεί μαζί με τον Μπάμπη Πετσίνη στα τύμπανα, τον Τραϊανό Αλμπανούδη στο κοντραμπάσο και το Μιχάλη Πιπέρκο στο κλαρινέτο, που θα τον συντροφεύσουν ως συνεπιβάτες σε αυτή την τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Της ζωής το λεωφορείο» αποτελεί το δεύτερο digital single του, υπογράφοντας στίχους και μουσική ο ίδιος, το οποίο κυκλοφορεί από την εταιρεία Ogdoo Music Group σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Με πρώτο βήμα το ξεχωριστό «Δύο τσιγάρα δρόμος» και συνέχεια αυτού το ολοκαίνουργιο «Της ζωής το λεωφορείο», ο τραγουδοποιός μας υπόσχεται μια μουσική διαδρομή με πολλές στάσεις και πολλά όμορφα τοπία, που μας καλεί να απολαύσουμε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!