Ο «κόσμος» του Άκη Πάνου

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το δεύτερο μέρος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» για τον Άκη Πάνου.
Την Τετάρτη 26/4 στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» στους 100,6 fm πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Άκη Πάνου.

17 χρόνια απουσίας


Στις 7 Απριλίου του 2000 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο Άκης Πάνου... Με αυτή την αφορμή, την Τετάρτη 5 Απριλίου, από τις 9 μέχρι τις 11 το βράδυ, η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει... το ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο λαϊκό συνθέτη και στιχουργό...

Επειδή όμως το δίωρο της εκπομπής αποδείχθηκε πολύ μικρό για να καλύψει όλα όσα θα θέλαμε να ακουστούν, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 9 το βράδυ πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Άκη Πάνου, με τραγούδια που κάλυψαν και πάλι το σύνολο της δισκογραφίας του, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘50, μέχρι τα πρόσφατα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τα τραγούδια, μεταδόθηκαν τέσσερα ηχητικά ντοκουμέντα - μαρτυρίες του Άκη Πάνου, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Γιώργου Νταλάρα και του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο»


Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 11 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά... Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Η εκπομπή μεταδίδεται και διαδικτυακά ή εναλλακτικά σε αυτό το σύνδεσμο.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!