Ο Κηλαηδόνης στο Λυκαβηττό, το Σάββατο στην ΕΤ3

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER) Η συναυλία του Λουκιανού Κηλαηδόνη που πραγματοποιήθηκε στον Λυκαβηττό την 28η Ιουλίου 1982. Συμμετέχει η Αφροδίτη Μάνου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αναφέρει σε συνέντευξή του για εκείνη τη βραδιά: «Αφού γέμισε ο Λυκαβηττός και είχε μείνει άλλος ένας «Λυκαβηττός» απ’ έξω, ήρθαν οι μπάτσοι και μου λένε «Φωνάζουν απ’ έξω να μπούνε μέσα, να μπούνε;» Λέω «Να μπούνε, αφού δεν έχει άλλα εισιτήρια, να μπούνε». Ήρθαν και κάτσανε κάτω. Ο πρώτος θεατής είχε έρθει στα πόδια μου, μόνο πάνω μου δεν καθότανε. Ο Λυκαβηττός χωράει γύρω στις 3500 χιλιάδες με εισιτήρια, πρέπει να μπήκαν 5.000, 5.500, 6.000, γύρω γύρω, παντού. Υπάρχουν κάτι πλάνα από πάνω, που δεν καταλαβαίνεις πού είναι αυτοί που παίζουνε και πού είναι οι θεατές…».

Το τραγούδι «Μια μέρα μιας Μαίρης» ερμηνεύει η Αφροδίτη Μάνου ενώ το «Που βαδίζουμε κύριοι» ο ίδιος ο Κηλαηδόνης σε πρώτη εκτέλεση. Και τα δύο τραγούδια δεν είχαν τότε ακόμη κυκλοφορήσει στη δισκογραφία. Περιελήφθησαν λίγους μήνες αργότερα στον προσωπικό δίσκο του Κηλαηδόνη με τίτλο «Χαμηλή πτήση».

Διάρκεια: 100΄

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!