«Ο γιος της ερημιάς» Γιώργος Μαργαρίτης στην ΕΡΤ

(VIDEO) Ένα καινούργιο τραγούδι με τον Γιώργο Μαργαρίτη από την πρόσφατη εμφάνισή του στον Κήπο της ΕΡΤ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«SummERTime» στον Κήπο της ΕΡΤ


Από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου, η ΕΡΤ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά, μια σειρά συναυλιών μπροστά στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή. Συναυλίες που μεταδόθηκαν ζωντανά από την ΕΡΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. 

Τα καινούργια του Γιώργου Μαργαρίτη


Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσίασε μια επιλογή τραγουδιών απ’ όλο το φάσμα της μέχρι τώρα πορείας του, αλλά και ξεχωριστές στιγμές από το παλιό λαϊκό τραγούδι. 

Μαζί του τραγούδησε η Χριστιάνα Γαλιάτσου και έπαιξαν οι μουσικοί: Nίκος Κούρος (πιάνο), Δημήτρης Λιόλιος & Άγγελος Παπαδημητρίου (μπουζούκι), Χρήστος Μιχάλης (κιθάρα), Κώστας Πέτας (μπάσο), Γιάννης Τσατούχας (βιολί), Γιώργος Τσουπάκης (ντραμς). Η παρουσίαση της συναυλίας έγινε από τον Πέτρο Δουρδουμπάκη.

Μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Μαργαρίτη ήταν και τρία καινούργια, από το δίσκο «Τα δικά μου τραγούδια» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλη, με δεκατέσσερις δικές του συνθέσεις, σε στίχους (με τη σειρά που ακούγονται) των Βασίλη Παπαδόπουλου, Κώστα Μπαλαχούτη, Γιάννη & Βασίλη Καπλάνογλου, Νίκου Σταχτέα, Έμυς Πανάγου, Βασίλη Καπερνάρου, Νίκης Σεραφείμ και Γιώργου Βρούβα. 

Ανάμεσα στα νέα τραγούδια ήταν και «Ο γιος της ερημιάς», ένα καλοβαλμένο χασάπικο, σε μουσική του Μαργαρίτη και στίχους του φίλου και συνοδοιπόρου Κώστα Μπαλαχούτη (συγγραφέα & διευθυντή του Ogdoo.gr), που μπορείτε να ακούσετε στο video που ακολουθεί...

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!