Ο Γιώργος Περρής στο αφιέρωμα στη Lara Fabian στην καναδική τηλεόραση

Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της καναδικής τηλεόρασης, που ήταν αφιερωμένη στη διεθνώς καταξιωμένη ερμηνεύτρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Τον Γιώργο Περρή επέλεξε η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή «En direct de l' univers» στο κανάλι Radio Canada του Καναδά, προκειμένου να τραγουδήσει στο μεγάλο αφιέρωμα που πραγματοποίησε για τη διεθνώς καταξιωμένη ερμηνεύτρια Lara Fabian.

Η εκπομπή, η οποία σημειώνει τεράστια τηλεθέαση στην prime time ζώνη του Σαββάτου, συγκεντρώνει καλεσμένους έκπληξη γύρω από ένα κεντρικό πρόσωπο, που αυτή τη φορά δεν ήταν άλλο από τη ντίβα Lara Fabian, με την οποία ο Γιώργος Περρής διατηρεί στενή φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και έχει συνεργαστεί στο ντουέτο που ηχογράφησαν το 2012. Παρόντες ήταν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες της Καναδέζικης μουσικής σκηνής καθώς και προσωπικοί φίλοι της ερμηνεύτριας.

Ο Γιώργος Περρής ερμήνευσε το τραγούδι «Je Suis Malade» που ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της Lara Fabian, η οποία έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 20 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!