Ο Γιώργος Νταλάρας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Νταλάρας με ένα βιβλίο και με παλιά και νέα τραγούδια στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«… και το καλοκαίρι κρυώνω…»


Την Τετάρτη 3 Απριλίου ο Γιώργος Νταλάρας θα είναι φιλοξενούμενος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει… το ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 fm, από τις 10 μέχρι τις 11:45 το βράδυ.

Ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα με τίτλο «Γιώργος Νταλάρας… και το καλοκαίρι κρυώνω!», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη), με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις «Αρμός» και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι επιλογές μας θα κινηθούν τόσο γύρω από τους τελευταίους προσωπικούς δίσκους και τις συμμετοχές του Νταλάρα, αλλά και μέσα από το παλαιότερο υλικό, με ξεχωριστά τραγούδια που δεν έγιναν ιδιαιτέρως γνωστά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Νταλάρας επισκέπτεται το Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η πρώτη εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2012, όταν ο ερμηνευτής παραβρέθηκε στην πόλη με αφορμή δυο συναυλίες με τον Νίκο Αντύπα, ενώ αρκετές φορές στήριξε τις προσπάθειές μας, επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά, σε εκπομπές αφιερωμένες στον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη και στην πανέμορφη Σύρα.

Για καθαρά τεχνικούς λόγους η εκπομπή της Τετάρτης θα μεταδοθεί ηχογραφημένη.

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή στο web radio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή στο live24.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!