Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος από το «Λαύριο» στην «Αλλαγή εποχής»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Με καινούργια και παλιά τραγούδια στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος «Στο Κόκκινο 105,5»


Την Πέμπτη 4 Απριλίου ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παραβρέθηκε στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στους 105,5 fm. Κύρια αφορμή η κυκλοφορία, από το Ogdoo Music Group, του τελευταίου του δίσκου με τίτλο «Αλλαγή εποχής», με επτά καινούργια τραγούδια (και δυο οργανικά) σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κωνσταντίνου Στρατή.

Στη διάρκεια της εκπομπής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μίλησε για τη γνωριμία του με το Χρήστο Παπαδόπουλο και το νέο τους δίσκο, τη συμμετοχή του «Στου χρόνου το σεντούκι» του Μάκη Ψαραδέλλη, θυμήθηκε το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το «Λαύριο» (που εκδόθηκε από τον «Τροχό» των αδελφών Βάκη), τη σημερινή κατάσταση στη δισκογραφία, την πρόσφατη συναυλία του στη Νιγηρία κ.ά.

Όλα αυτά, συνοδευόμενα με το γνωστό χιούμορ του ερμηνευτή και του παρουσιαστή. Άλλωστε, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Αλέξης Βάκης είναι φίλοι και συνεργάτες από τα πρώτα χρόνια του ’90, οπότε το κλίμα δεν μπορούσε παρά να είναι φιλικό κι ευχάριστο.

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή, εκτός από το τραγούδι «Ο γκρεμός» του Μάνου Χατζιδάκι και του Λουκά Στρυγγυλού, που αφαιρέθηκε για τεχνικούς λόγους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!