Ο Διονυσίου τραγουδά… Στράτο και Στέλιο

Ένα ιδιαίτερο ραδιοφωνικό αφιέρωμα σε δυο κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Διονυσίου που παρά την απλή συνωνυμία με τον βάρδο είναι ικανός τραγουδιστής και γνωρίζει σε βάθος και το έργο του Στράτου και του Στέλιου. 


29 χρόνια απουσίας…


Στις 11 Μαΐου 1990 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών ο Στράτος Διονυσίου. Είχε γεννηθεί στη Νιγρίτα των Σερρών στις 8 Νοεμβρίου 1935.

Με αυτή την αφορμή, την Τετάρτη 8 Μαΐου, από τις 10 μέχρι τις 11:45 το βράδυ, στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει… το ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ένα μικρό μουσικό σχήμα, που αποτελείται από έναν ξεχωριστό ερμηνευτή της νεότερης γενιάς και τρεις σημαντικούς μουσικούς, θα παρουσιάσει μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή του ο Στράτος Διονυσίου.

Θα τραγουδήσει ο Γιάννης Διονυσίου και θα παίξουν μπουζούκι ο Γιώργος Γεωργόπουλος, κιθάρα ο Αθηνόδωρος Καρκαφίρης και κοντραμπάσο ο Δημήτρης Γουμπερίτσης.

Στο δεύτερο μέρος η ορχήστρα θα αποδώσει μια σειρά από τραγούδια που δισκογραφήθηκαν με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη…

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή στο web radio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή στο live24.gr.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του «μάγου» Τάκη Πανανίδη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!