Ο Δημήτρης Λέντζος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης

Μια ραδιοφωνική συνέντευξη από τον πολυγραφότερο στιχουργό της γενιάς μας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Από τους «Δον Κιχώτες» στο «Παράξενο τσίρκο»


Την Τετάρτη 15 Μαΐου φιλοξενούμενος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει… το ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 fm, από τις 10 μέχρι τις 11:45 το βράδυ, θα είναι ο ποιητής, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Λέντζος, ένας από τους σημαντικότερους που εμφανίσθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια στο μουσικό στερέωμα.

Ο Δημήτρης Λέντζος είναι ο πολυγραφότερος ποιητής της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο 2018 παρουσίασε τέσσερις ξεχωριστούς, ολοκληρωμένους κύκλους τραγουδιών, διατηρώντας πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

Οι μουσικές επιλογές μας κινήθηκαν από τα πρώτα τραγούδια του Δημήτρη Λέντζου, που ηχογραφήθηκαν το 1997 σε μουσική Μιχάλη Τερζή με τη φωνή της Μαρίας Σουλτάτου, μέχρι τα τραγούδια από το «Παράξενο τσίρκο», σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη, που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβρη του 2018…

*Για καθαρά τεχνικούς λόγους η συνέντευξη θα μεταδοθεί ηχογραφημένη.

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή στο web radio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή στο live24.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!