Ο Δημήτρης Κορδατζής στους 90,4 Fm (27/1)

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, στους 90,4 Fm.

Ο γεννημένος στο Ναύπλιο Δημήτρης Κορδατζής έχει μεγάλη θητεία στο λαϊκό πάλκο, δυνατές συνεργασίες με προσωπικότητες πρώτης γραμμής και λαμπερές επιτυχίες. Να σημειωθεί πως τους λαϊκούς δρόμους -και όχι μόνο- τους σπούδασε στη σχολή του Θόδωρου Δερβενιώτη. Συνθέσεις του έχουν ερμηνεύσει μεταξύ άλλων οι Σπύρος Ζαγοραίος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κοντολάζος, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας, Γλυκερία, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Γιώργος Σαρρής, Πασχάλης Τερζής, Νότης Σφακιανάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Μακρόπουλος κ.ά.

Επίσης ο Κορδατζής έχει παρουσιάσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους με οργανικές συνθέσεις του. Άλλωστε μιλάμε για έναν μουσικοσυνθέτη που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον κύκλο του ενώ και το ευρύ κοινό αναγνωρίζει το ταλέντο του.

Ενεργός, μάχιμος, εξακολουθεί να δίνει δυναμικό παρόν στη διασκέδαση και τη δισκογραφία. Τελευταία ολοκληρωμένη κατάθεση, ο δίσκος του «Πρώτη γνωριμία» με ερμηνεύτρια την Ευτέρπη Λημναίου πάνω σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου (διάβασε σχετικά ΕΔΩ).

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!