Ο Δημήτρης Γαλίτης με «Της νύχτας τα ευαγγέλια» στην California

(AKOYΣΤΕ) Τα καινούργια τραγούδια του Δημήτρη Γαλίτη ακούστηκαν από την Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Της νύχτας τα ευαγγέλια» για τους Έλληνες του Los Angeles


Αφιερωμένη στον πρώτο δίσκο του μουσικού και ερμηνευτή Δημήτρη Γαλίτη «Της νύχτας τα ευαγγέλια», ήταν η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA. Hellenic Radio).

Ο δίσκος «Της νύχτας τα ευαγγέλια» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016 με 12 τραγούδια σε μουσική του Δημήτρη Γαλίτη, στίχους της Μαρίας Παπαδάκη και της Αναστασίας Βαφειάδου και ερμηνευτές τους Λένα Αλκαίου, Μαρία Αναματερού, Σαββέρια Μαργιολά, Μανώλη Μητσιά, Μαρία Σουλτάτου, Μόρφω Τσαϊρέλη, Μπάμπη Τσέρτο και τον ίδιο τον Δημήτρη Γαλίτη, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις.

Ο δίσκος του Δημήτρη Γαλίτη θα παρουσιαστεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», με τη συμμετοχή ξεχωριστών ομιλητών. Θα ακολουθήσει η ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών από τους ερμηνευτές του δίσκου.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 15 Μαρτίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου «Της νύχτας τα ευαγγέλια» από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!