Ο Αντώνης Βαρδής «με δικά του λόγια» στους 90,4 Fm!

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, αλλά με «δικά του λόγια».
Με λόγια του Αντώνη Βαρδή, μέσα από συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στον Μπαλαχούτη στα περιοδικά «Δίφωνο» και «Όασις», των οποίων υπήρξε υπεύθυνος ύλης και διευθυντής. Όλα αυτά βεβαίως διανθισμένα με τις μεγάλες επιτυχίες του Βαρδή, αλλά και με κάποια ξεχωριστά, αλλά λιγότερο «φωτισμένα» τραγούδια του.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης διατηρούσε σχέση αλληλοεκτίμησης με τον πηγαίο μουσικοσυνθέτη που έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης. Τη χρονιά που μας πέρασε μάλιστα, ο Βαρδής συμμετείχε στον κύκλο τραγουδιών «Ξεριζωμός» σε στίχους του Μπαλαχούτη και μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου ερμηνεύοντας μαζί με το γιο του Γιάννη το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. (Βλέπε ΕΔΩ)

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες… και άλλα πολλά και -καλή ώρα- ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!