Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου και Ραλλία έκαναν «Στάση ΕΡΤ»

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου και Ραλλία, στο «Περιβόλι» της... ΕΡΤ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο «Περιβόλι τ’ουρανού»


Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ο Χρήστος Νικολόπουλος, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ραλλία Χρηστίδου, εμφανίζονται στο «Περιβόλι τ’ουρανού», το ιστορικό στέκι της Πλάκας, παρουσιάζοντας ένα ατόφιο λαϊκό πρόγραμμα με τίτλο «Καιρός για τραγούδι».

Στο σχήμα συμμετέχει η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει, ενώ τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

«Στάση ΕΡΤ»


Με αυτή την αφορμή, ο Χρήστος Νικολόπουλος με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ραλλία Χρηστίδου, εμφανίσθηκαν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στην καθημερινή πολιτιστική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που προβάλλεται στην ΕΡΤ 1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, παρουσιάζοντας ένα μικρό μέρος του προγράμματός τους…

Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Σούκουλης (μπουζούκι), Τάσος Καντάς (ακορντεόν), Νίκος Ρούλος (μπάσο), Λάκης Χατζηδημητρίου (ντραμς), Χρήστος Μιχάλης (κιθάρα), Νίκος Στρατηγός (πιάνο). Ο Χρήστος Νικολόπουλος έπαιξε μπουζούκι.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εμφάνιση της ορχήστρας του Χρήστου Νικολόπουλου με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ραλλία Χρηστίδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το βράδυ στις 8:15 στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1) θα παρουσιαστεί (παρουσία του συνθέτη και του συγγραφέα) το βιβλίο του Κώστα Μπαλαχούτη «Χρήστος Νικολόπουλος, Η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου».

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!