Μόνικα Μπελούτσι …52 καρατίων

(PHOTOS) Μερικές γυναίκες καταφέρνουν να αποδεικνύουν ότι η ηλικία μπορεί να είναι τελικά μόνο ένας αριθμός.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μόνικα Μπελούτσι στα 52 της χρόνια μας εκπλήσσει ευχάριστα γι' άλλη μια φορά. Χωρίς προκαταλήψεις, η όμορφη μελαχρινή με το απαράμιλλο σεξ απίλ, ποζάρισε για το φακό του ιταλικού Vanity Fair αφήνοντας τους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό.

Εντυπωσιακή, αψεγάδιαστη η Μόνικα Μπελούτσι αποδεικνύει γι' άλλη μια φορά ότι η ομορφιά της είναι διαχρονική.
monica bellucci vanity fair italia 3 may 2017 09
Η αξεπέραστη Μαλένα του 2000 είναι και πάλι εδώ, αιώνιο σύμβολο του σεξ. Σε όποιο είδος ταινίας και αν παίξει η Μπελούτσι διατηρεί πάντα τη γοητεία της. Θυμηθείτε την περιπέτεια Spectre δίπλα στον Ντάνιελ Γκραιγκ του 2015, όπου στην κυριολεξία τρέλανε τον αιώνιο πράκτορα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα θέλγητρά της.
monica bellucci vanity fair italia 3 may 2017 12
Από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της, ήταν το «Μη Αναστρέψιμος» που προβλήθηκε το 2002. Πέτρα του σκανδάλου, η πολυσυζητημένη σκηνή κατά την οποία η ηρωίδα βιάζεται σε υπόγεια διάβαση επί οκτώ ολόκληρα λεπτά. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούσε και ο τότε σύζυγός της Βενσάν Κασέλ.

Η Μόνικα είναι και μητέρα καθώς μαζί με τον Κασέλ με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι για 14 χρόνια από το 1999 έως το 2013 απέκτησαν δύο κόρες, τη Ντέβα (2004) και τη Λεονί (2010).

Επειδή τα λόγια είναι περιττά ιδού η καταπληκτική νέα φωτογράφηση της… θεάς Μόνικα. Μπελούτσι για πάντα...
monica bellucci vanity fair italia 3 may 2017 02

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!